Jump to content


Black screen and cursor ... nice!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Guest_Mick_*

Guest_Mick_*
  • Guests

Posted 17 August 2002 - 09:07

OK ...

Downloaded the demo (v1.1)
Installed
Ran the program.
Black screen and cursor
Rebooted
Ran the program
Black screen and cursor.

Spec ...

ASUS CUSL2-C
PIII 733
512mb RAM
70gb total HD space.
Voodoo Banshee PCI graphics card ... (Don't tell me that this is the problem ... the program is only 2D right?)
Creative SBLive Full.
SW1000XG
Audiophile 2496
Netgear FA311TX NIC

OS: Win98SE
Directx 8.1 and yes it is installed correctly.


Note: This is an audio only PC running various and varied audio applications beautifully.

An answer .... ?

Thanks

--
Mick

#2 Guest_Akira_*

Guest_Akira_*
  • Guests

Posted 17 August 2002 - 09:59

that what i wrote one thread ago!

i have that same f****in prob >:(

#3 Guest_Mick_*

Guest_Mick_*
  • Guests

Posted 17 August 2002 - 12:05

> that what i wrote one thread ago!

I know ... but the answer posted for yours is not relevent to mine it seems.

The more the merrier eh?

Support? .......

#4 Guest_Mick_*

Guest_Mick_*
  • Guests

Posted 17 August 2002 - 12:10

For further details ...

Log.txt contains the following ......

==============================================================
Version: Renoise V1.1
OS : Win98 A
==============================================================

Player : Constructing
MIDI : opening SB Live! MIDI In [D400]
MIDI : opening Midi In Delta-AP
MIDI : opening SW1000 MIDI IN
MIDI : opening Creative S/W Synth
MIDI : opening A: SB Live! MIDI Synth
MIDI : opening B: SB Live! MIDI Synth
MIDI : opening SB Live! MIDI Out [D400]
MIDI : opening Midi Out Delta-AP
MIDI : opening SW1000 #1 Synthesizer
MIDI : opening SW1000 #2 Synthesizer
MIDI : opening SW1000 #3 Synthesizer
MIDI : opening SW1000 MIDI OUT
Player : constructing FINISHED
GUI : ----------------------
GUI : constructing graphport
GUI : constructing skin
GUI : constructing MainnWindow
GUI : constructing SubViews
GUI : initializing SubViews
GUI : finished constructing
GUI : ----------------------

==============================================================
in Main:

VstPlugs : ----------------------
VstPlugs : Enumerating Plugs
VstPlugs : Found 0 (non vsti) Plugs
VstPlugs : Registering Plugs
VstPlugs : finished
VstPlugs : ----------------------

DDraw : ---------------------- Init
DDraw : DestroyObjects ... OK
DDraw : DirectDrawCreateEx ... OK
DDraw : SetCooperativeLevel ... OK
DDraw : SetDisplayMode ... OK
DDraw : SetClipper ... OK
DDraw : StorePixelFormat ... OK
DDraw : InitFontEngine ... OK
DDraw : CreatePatternFont ... OK
DDraw : CreateDeviceViewSurface ... OK
DDraw : OnRestoreSurfaces ... OK
Card supports primary gamma
Card can flip to GDI
DDraw : up and running
DDraw : ----------------------

Player : ---------------------- Init
Player : up and running
Player : ----------------------

Audio : ====================== Init
DSound : ---------------------- Init
DSound : CreateObjects ... OK
DSound : CreateBuffer ... OK
DSound : up and running
DSound : ----------------------

Audio : ======================

DInput : ---------------------- Init
DInput : KeyboardInit ... OK
DInput : ----------------------

Loading Default song
===============================
=============================== Finished StartUp

_________________

Ideas please

Monitor is at 1024 * 768 16bit

--
Mick