Jump to content


Photo

Fullscreenbutton


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Robbie S

Robbie S

    Big Super Masta Member

  • Normal Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 620 posts
  • Gender:Male
  • Location:• You are here
  • Interests:robbieshirts.com

Posted 05 January 2014 - 16:52

I know you can find it in View -> Fullscreen (or using the shortcut), but I miss the little fullscreen-toggle button that 2.8 has.
  • Psygoo likes this

#2 dblue

dblue

    Dodgy Geezer

  • Admins
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5556 posts
  • Gender:Male
  • Location:Berlin
  • Interests:Code. Music. Graphics.

Posted 05 January 2014 - 16:57

Is this really something you're toggling so frequently that you need a dedicated button for it in the GUI?
  • Djeroek likes this

#3 Robbie S

Robbie S

    Big Super Masta Member

  • Normal Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 620 posts
  • Gender:Male
  • Location:• You are here
  • Interests:robbieshirts.com

Posted 05 January 2014 - 17:10

Honestly, yes. But I can live with the menu.
  • Psygoo likes this

#4 Psygoo

Psygoo

    Member

  • Normal Members
  • PipPip
  • 22 posts
  • Gender:Male

Posted 05 January 2014 - 17:23

+1

#5 Dr. Drips

Dr. Drips

    Guruh Motha Fakka is Levitating and Knows Everything About Renoise Member

  • Normal Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1416 posts
  • Gender:Male
  • Location:Groningen, the Netherlands

Posted 05 January 2014 - 17:38

Honestly, yes. But I can live with the menu.

you can also use Alt+Return
I didn't even knew fullscreen mode was still available :lol:
  • Jenoki likes this
"It's nice to be important, but it's more important to be nice"

CPU:Intel Core i5 3570K, OS:Windows 7 (64 bit), mem:16 GB, video:NVIDIA GeForce GTX 670 DCII 2GB
CPU:Intel Atom Z3740, OS:Windows 8.1 (32 bit), mem:2 GB

Soundcard: Focusrite Scarlett 2I2

#6 vV

vV

    God's or Borg's Chief and Ruler of All Species

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 16855 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands

Posted 05 January 2014 - 17:53

I thought the button was present because the title bar function menus on OSX disappear when you go full screen. (there alt-enter will then be the only way to go back to windowed mode)
Vv....


cpu Intel Core i7-4820K @3.70GHz
chipset Intel X79 chipset
mem 32 Gb 2400Mhz
os Win 7 64-bit SP1, DirectX 11
audio ESI ESP1010e - > Driver rev:2.0.6.0
video nVidia Geforce GTX780 - > Driver rev:335.23


Renoise Official Manual